Abonnér på danske aktieanbefalinger

Premium produktet danske aktieanbefalinger, aktiemagasin og aktieporteføljer.

Vælg en af de 4 ens aktieanalyse pakker, men betal på 4 forskellige måder. Vi anbefaler at begynde med vores starttilbud på kun 300 kr./måned i 3 måneder Herefter kan du vælge mellem 219 kr./måned i 6 måneder. Eller gøre det billigere med 189 kr./måned i 12 måneder. Eller betale hele beløbet Upfront for de 12 måneder. Få aktietips og abonnér på danske aktieanbefalinger.

INTROKAMPAGNEKODE: Vi kører en forårskampagne. Du kan spare 750 kr. Betal 50 kr./måned i 3 måneder i stedet for 300 kr./måned. Klik på “abonner 3 måneder”. Indsæt dernæst kampagnekode: forår-2024

Abonnér på danske aktieanbefalingerVi interesserer os for langsigtede cykliske udsving. Billede fra møde via Dansk Aktionærforening

Abonnér på danske aktieanbefalinger, aktiemagasin og aktieporteføljer

Med et abonnement på danske aktieanbefalinger får du: Både Largecaps, alle Midcaps, samt et udvalg af Smallcaps der løbende udvides.
2. Et aktieunivers som opdateres med kursdata, og en fundamental anbefaling med kommentar, tal, estimater, kurstarget, valuation, og suppleret med en teknisk anbefaling, hvor det munder ud i en samlet anbefaling.
3. Et samlet aktieunivers, der hele tiden er opdateret og friskt, så du hurtigt kan reagere på nødvendige salgsbeslutninger eller attraktive og aktuelle købsmuligheder, som vi flere gange om ugen briefer dig med via vores nyhedsbreve.
4. En trackrekord, da alle danske aktieanbefalinger er løbet igennem med en Hitrate og Afkastanalyse, der viser resultatet af købs- og salgs anbefalingerne.
5. Opstartshjælp via vejledninger og vores zoom-introkursus.
8. Rangordnede lister via vores aktie-udvælgelsesmodeller over kvalitetsaktier, vækstaktier, udbytteaktier, vinderaktier, de bedste, billigste osv.
9. Et månedligt Aktiemagasin, der analyserer de globale markeder. Vi leder efter de store cykliske bevægelser og har historik helt tilbage fra 1871. Fokus er på makroprognoserne. Hvad siger ledende indikatorer. Er aktier billige eller dyre. Hvad viser vækstprognoserne for virksomhederne. Kort fortal er der modvind eller medvind på cykelstien, og hvad bør din investeringsgrad være i aktier.
10. Samt adgang til vores 3 porteføljer: Peters. Fundamental og Algoritme.  Dvs.: Peters er “rigtige penge” og man kan følge min portefølje i Danske aktier. Eller modelporteføljen Fundamental, der tager udgangspunkt i vores danske aktieanbefalinger, samt vores lister over kvalitetsaktier og vores lister over langsigtede vinderaktier. Eller modelporteføljen Algoritme, der er en modelportefølje, der indeholder danske largecap aktier, som er blevet tilvalgt eller fravalgt af den tekniske algoritme fra aktier-og-investering.dk siden 2011.

Vores motto er: Vi gør arbejdet, og du sparer tid”.  God investeringslyst; Peter Ejdesgaard Jeppesen.