Udgivet i

Bliver medlem af bestyrelsen i Dansk Aktionærforening

“Fredag den 25. november 2022 blev jeg på repræsentantskabsmødet i Dansk Aktionærforening valgt ind i bestyrelsen”, udtaler Peter Ejdesgaard Jeppesen, stifter og direktør i aktier-og-investering.dk.

“Jeg følger mig meget stolt og takker dem som stemte på mig ved kampvalget, og jeg vil gøre mit bedste, for at arbejde med det mandat jeg fik i hånden med mit arbejde i hovedbestyrelsen”, fortsætter Peter Ejdesgaard Jeppesen.

Dansk Aktionærforenings formål er som en non-profit forbrugerpolitisk interesseorganisation at støtte medlemmerne i deres egenskab af investorer, det være sig som aktionærer eller pensionsopsparere samt generelt at forbedre vilkårene for investorer i Danmark.

“Jeg håber, at mine mange års kendskab til Dansk Aktionærforening kombineret med min faglighed og kompetencer kan være med til at hjælpe Dansk Aktionærforening til at blive endnu stærkere og bedre. Jeg blev medlem af Dansk Aktionærforening  et sted omkring 1995-1996 og har være ansat i sekretariatet ad 2 omgange, og jeg har været med til at udvikle og drive mange af de produkter og ydelser foreningen den dag i dag udbyder, og jeg håber på den måde at kunne bidrage med noget ekstra. De seneste år har jeg været en del af bestyrelsen i lokalforeningen DAF Nordsjælland, men skal nu også yde et bidrag i hovedbestyrelsen. 

Er du interesset i Dansk Aktionærforening, så kan du evt. læse: 11 gode grunde til at være medlem af Dansk Aktionærforening Her kan du læse om Aktionæren, Aktionærens Nyhedsbrev, Aktieskole, Artikelarkiv, Interesseorganisation, Lokalforeninger og lokale arrangementer, Gratis hotline, Rabat på handel med aktier, Investorugen, Stærke medlemsfordele, og Investor Relation præstationer af danske børsnoterede virksomheder.

Bliver medlem af bestyrelsen i Dansk Aktionærforening

Er man interesseret i aktieanbefalinger på danske aktier, så er vores motto: Vi gør arbejdet, og du sparer tid”.  God investeringslyst; Peter Ejdesgaard Jeppesen.

Læs om starttilbuddet; aktieanbefalinger danske aktierKun 249 kr./måned i 3 måneder