Abonnement på danske aktieanbefalinger

Med et abonnement på danske aktieanbefalinger får du: Både Largecaps, alle Midcaps, samt et udvalg af Smallcaps der løbende udvides.
2. Et aktieunivers som opdateres med kursdata, og en fundamental anbefaling med kommentar, tal, estimater, kurstarget, valuation, og suppleret med en teknisk anbefaling, hvor det munder ud i en samlet anbefaling.
3. Et samlet aktieunivers, der hele tiden er opdateret og friskt, så du hurtigt kan reagere på nødvendige salgsbeslutninger eller attraktive og aktuelle købsmuligheder, som vi flere gange om ugen briefer dig med via vores nyhedsbreve.
4. En trackrekord, da alle aktieanbefalinger er løbet igennem med en Hitrate og Afkastanalyse, der viser resultatet af købs- og salgs anbefalingerne.
5. Opstartshjælp via vejledninger og vores zoom-introkursus.
8. Rangordnede lister via vores aktie-udvælgelsesmodeller over kvalitetsaktier, vækstaktier, udbytteaktier, vinderaktier, de bedste, billigste osv.
9. Et månedligt Aktiemagasin, der analyserer de globale markeder. Vi leder efter de store cykliske bevægelser og har historik helt tilbage fra 1871. Fokus er på makroprognoserne. Hvad siger ledende indikatorer. Er aktier billige eller dyre. Hvad viser vækstprognoserne for virksomhederne. Kort fortal er der modvind eller medvind på cykelstien, og hvad bør din investeringsgrad være i aktier.
10. Samt adgang til vores 3 porteføljer: Peters. Fundamental og Algoritme.  Dvs.: Peters er “rigtige penge” og man kan følge min portefølje i Danske aktier. Eller modelporteføljen Fundamental, der tager udgangspunkt i vores danske aktieanbefalinger, samt vores lister over kvalitetsaktier og vores lister over langsigtede vinderaktier. Eller modelporteføljen Algoritme, der er en modelportefølje, der indeholder danske largecap aktier, som er blevet tilvalgt eller fravalgt af den tekniske algoritme fra aktier-og-investering.dk siden 2011.

Langsigtede cykliske udsving i økonomienMarkedsanalyse af fundamentale forhold giver indsigt i om aktier er prissat højt, lavt eller normalt, samt hvad er vækstpotentialet. Billede fra møde i Sakskøbing via Dansk Aktionærforening med Peter Ejdesgaard Jeppesen

Gå til siden abonnementer
Gå tilbage til forsiden