Abonnement på danske aktieanbefalinger

Vores abonnenter får:
1. Aktieanbefalinger på alle danske Largecaps, alle Midcaps, samt et udvalg af Smallcaps der løbende udvides.
2. Som opdateres med kursdata, og en fundamental anbefaling med kommentar, tal, nye estimater, kurstarget, valuation, og suppleret med en teknisk anbefaling, hvor det munder ud en samlet anbefaling senest dagen efter regnskaber eller ved væsentlige begivenheder. 
3. Du sidder derfor med et “samlet univers” af aktieanbefalinger, der hele tiden er opdateret og friskt, og kan hurtigt reagere på nødvendige salgsbeslutninger eller attraktive og aktuelle købsmuligheder, som vi flere gange om ugen briefer dig med via vores nyhedsbreve, hver gang der er nyt.
4. Alle aktieanbefalinger er løbet igennem med en Hitrate og Trackrekord, som vises på alle aktieanalyser.
5. I din opstart hjælper vi dig i gang med vejledninger og vores introkursus.
6. Aktieanbefalingerne er samlet i 3 store PDF publikationer; Largecap, Midcap og Smallcap.
7. Du kan inden i publikationen hoppe rundt via “Hyperlinks”.
8. Via vores aktie-udvælgelsesmodeller laver vi rangordnede lister, over kvalitetsaktier, vækstaktier, udbytteaktier, vinderaktier, de bedste, billigste aktier osv., så du kan blive inspireret, eller skille dig af med aktier der performer ringe, samt købe/holde aktier der performer bedst.
9. I vores Aktiemagasin analyserer vi de globale markeder. Vi leder efter de store cykliske bevægelser og har historik helt tilbage fra 1871. Hvad viser makroprognoserne. Hvad siger ledende indikatorer. Er aktier billige eller dyre. Hvad viser vækstprognoserne for virksomhederne. Kort fortal er der modvind eller medvind på cykelstien, og hvad bør din investeringsgrad være i aktier.
10. Samt adgang til vores Algoritme Portefølje.

Gå til siden abonnementer
Gå tilbage til forsiden