Udgivet i

December kampagne på danske aktieanbefalinger

Wall Street venter et skidt år for aktier i 2023, skriver Dagbladet Børsen den 18. december. Netop derfor har vi lanceret en december kampagne på vores danske aktieanbefalinger, udtaler stifter og direktør for aktier-og-investering.dk Peter Ejdesgaard Jeppesen.

Aktieåret 2023

Vi forventer at aktieåret 2023 kan blive udfordrende, men mener også, at der vil opstå gode muligheder. Derfor er det bedst at være klædt godt på via aktieanbefalinger med opdaterede informationer, estimater, regnskabstal, samt en kommentar hvor en aktieanalytiker smager på tingene. Sådan som vores aktieanbefalinger er. Det er et stort arbejde, hvis man selv skal læse regnskaber og lave beregninger osv. Men det gør vi heldigvis for vores abonnenter, og dermed kan man for et relativt lille månedligt beløb, blive i stand til at træffe markant bedre købs- og salgs beslutninger, når man handler sine aktier.

Gode og svære aktieår

Vores erfaring viser, at i gode aktieår er det ofte nemt at investere i aktier. Næsten alt stiger, mens det i svære år kræver indsigt på selskabsspecifikt niveau. Og jo længere et skidt aktieår varer, jo mere mister de fleste aktieinvestorer modet, og følger til sidst ikke længere med, og  går glib af de gode selskabsspecifikke muligheder, som hele tiden er der.

Aktieåret 2022 er et godt eksempel. Alle generelle aktieindeks er faldet, men fx banker og D/S Norden og Torm har præsteret flotte stigninger.

Der er stor sandsynlighed for, at noget ligende vil ske i starten af aktieåret 2023. Det er vores opfattelse, at man via opdaterede aktieanbefalinger fortsat kan finde vinderaktier i 2023, mens man forsøger at undgår taberaktierne.

Mens andet halvår af 2023 i bedste fald kan blive til et ok aktieår, men nok ikke med prangende stigninger, men nok til at det giver mening at ejer aktier.

2 vinderaktier 2022

Vi har herunder vist det øverste af 2 aktieanbefalinger, som har været givtige for vores abonnenter. Den første viser Jyske Bank, som vi har haft købt på i 26 måneder i træk, og som ved dette blogindlæg har givet et muligt afkast på 104%.

aktieanbefaling Jyske Bank

Den anden viser Torm,  som vi ved dette blogindlæg har haft køb på i 11 måneder i træk med et muligt afkast på hele 322%.

aktieanbefaling Torm

Kampagne danske aktieanbefalinger

Vi har lavet en december kampagne, hvor det er billigere end normalt at tegne et abonnement i 6 måneder. Dermed får du hele regnskabs sæsonen med i 2023, som kommer til at blive meget afgørende og indeholde voldsomme kursudsving, men her vil også opstå købsmuligheder i vinderaktier. Læs herunder og benyt kampagnekoden:

Spar 30 kr./måned i:
6 måneder 189 kr./måned
Benyt kampagnekoden: december

Fra 1. januar vil priserne igen være:
3 måneder 249 kr./måned
6 måneder 219 kr./måned
12 måneder 189 kr./måned