Udgivet i

Deltag i vores aktie event Nytårskur

Det store overblik og billige danske aktier: Nytårskur hos Dansk Aktionærforening DAF Nordsjælland.

“aktier-og-investering.dk og DAF Nordsjælland har i et samarbejde lanceret et aktie event/foredrag med titlen: Det store overblik og billige danske aktier”, udtaler stifter og direktør hos aktier-og-investering.dk, og fortsætter;

“Er man abonnent hos aktier-og-investering.dk eller blot interesseret i, hvad vores aktieprognose for 2024 er, så er sådan et møde en virkelig god ide”, fortæller Peter Jeppesen.

Tilmelding:

Læs mere om selve programmet på Dansk Aktionærforenings hjemmeside
Det er også der tilmelding foregår.
Dato er torsdag den 4. januar kl. 18.00-21.00
På mødet er der også lagt tid ind til netværk, der også inkluderer sandwich og drikkevarer.

På aktie event nytårskur får man svar på spørgsmålene:

Hvad er aktieprognosen for 2024. Hvad sker der med aktiemarkederne i 2024? Hvordan vil renter udvikle sig i 2024? Kommer der en recession i 2024? Hvad er potentialet for aktier i 2024? Skal aktier op eller ned i 2024? Hvad er de bedste danske aktier at købe i 2024? Hvad er de billigste danske aktier i 2024? Hvad er risikoen for aktiemarkederne i 2024? Kommer der en aktiekorrektion i 2024?

Kuponkode

Aktie event nytårskur mødet afsluttes med udlevering en kuponkode, hvor du efterfølgende kan opnå en intro rabat på et abonnement hos aktier-og-investering.dk på danske aktieanbefalinger og aktieporteføljer.

Nytårskur hos DAF

Er du allerede interesseret i et abonnement så læs mere her
Er du interesseret i uvildig investeringsrådgivning i aktier så læs mere her