Udgivet i

Nytårskur hos Dansk Aktionærforening

For 4. år i træk holder aktier-og-investering.dk nytårskur hos Dansk Aktionærforening i Nordsjælland.

På mødet vil stifter og direktør Peter Ejdesgaard Jeppesen fra aktier-og-investering.dk give sit bud på potentialet i aktieåret 2023. Du skal hverken være nationaløkonom eller teknisk analytiker for at følge med. Først får man “Det Store Overblik”, som starter med inflation, jobmarkedet, renter, vækst, værdiansættelse, aktiepotentialet, samt hvordan det i givet fald kunne udfolde sig hen over året. Herefter sætter Peter fokus på momentum og de langsigtede cykliske udsving i aktier. Det giver svaret på, om der er mod- eller medvind på cykelstien.

Med “overblikket” på plads tager vi hul på konkrete aktier.  Hvad bliver temaet(erne)? Hvilke aktier ser attraktive ud? Hvilke aktier ser langsigtet billige ud? Hvordan har Peter Jeppesen sammensat sin portefølje? Til sidst ser Peter på konkrete aktier. Der bliver som altid god mulighed for at stille spørgsmål til både Det Store Overblik og til danske enkeltaktier samt at diskutere aktieanbefalinger og forslag til portefølje, som alle får med hjem.

Mødet afholdes 5. januar 2023, 18.00 – 21.00 Hillerød. Tilmelding foregår på Dansk Aktionærforenings hjemmeside og mødet hedder: DAF Nordsjællands Nytårskur – Hvordan bliver aktieåret 2023?

Prisen er 100 kr., hvis du er medlem af Dansk Aktionærforening. Ellers er prisen 150 kr. I prisen er inkluderet sandwich og drikkevarer.

aktier-og-investering.dk holder nytårskurs hos Dansk Aktionærforening

Er man interesseret i aktieanbefalinger på danske aktier, så er vores motto: Vi gør arbejdet, og du sparer tid”.  God investeringslyst; Peter Ejdesgaard Jeppesen.

Læs om starttilbuddet; aktieanbefalinger danske aktierKun 249 kr./måned i 3 måneder