Intro Zoom møder om aktier-og-investering.dk

Deltag i vores løbende intro events om aktier-og-investering.dk

På vores løbende event Intro Zoom møder, kan du nemt få online svar på hvem er aktier-og-investering.dk og hvad laver aktier-og-investering.dk?

Hvad indeholder et Intro Zoom møde om aktier-og-investering.dk?

Du møder stifter og direktør for aktier-og-investering.dk Peter Ejdesgaard Jeppesen, som vil logge ind på websitet og vise, hvad man får adgang til.

Her er alle aktieanbefalingerne på danske aktier. Her er vores Aktiemagasin. Her er vores 3 aktieporteføljer; Peters, Fundamental og Algoritme. Her er Peter aktiestrategi samt vores vejledningstekster.

Herefter gennemgår vi hurtigt et forløb, der starter med ugentligt nyhedsbreve, der fx kunne være en update på en regnskabsbegivenhed på fx Novo Nordisk. Vi springer hen til Publikationen Largecap aktier og springer ned til aktieanbefalingen Novo Nordisk.

Dernæst følger en gennemgang af tolkning og anvendelse af en aktieanbefaling. Samt om vores grundlæggende metodikker og vores rangordnede lister på fx de billigste danske aktier eller danske kvalitetsaktier.

Undervejs vil der blive mulighed for at stille spørgsmål og alle møder bliver afsluttet med udlevering af en kuponkode med en intro rabat på et abonnement hos aktier-og-investering.dk på danske aktieanbefalinger og aktieporteføljer.

Tilmeld dig disse Intro Zoom aktie møder

For at deltage skal du registreres. Herefter modtager du en velkomstmail og et link og et password til mødet. Vi tilbyder for tiden disse dato’er og kalenderen vil løbende blive udbygget hen over året. Klik på en dato og tilmeld dig et Intro Zoom aktie møde om aktier-og-investering.dk:

Tilmeld dig aktiemøder her:
Torsdag den 28.12.2023 kl. 10.00
Onsdag den 20.03.2024 kl. 19.30

Kuponkode

Alle aktie møder afsluttes med udlevering en kuponkode, hvor du efterfølgende kan opnå en intro rabat på et abonnement hos aktier-og-investering.dk på danske aktieanbefalinger og aktieporteføljer.

Hvilke spørgsmål finder du svar på?

Hvilke ydelser og produkter leverer aktier-og-investering.dk? Hvilke danske aktier laver aktier-og-investering.dk aktieanbefalinger på. Hvor tit bliver aktieanbefalingerne opdateret? Hvordan er en aktieanbefaling hos aktier-og-investering.dk opbygget? Er der estimater på aktieanbefalinger fra aktier og-investering.dk? Anvender aktier-og-investering.dk fundamental aktieanalyse? Hvordan anvender og tolker man en aktieanbefaling? Hvad er trackrekord hos aktier-og-investering.dk? Hvilke metodikker benytter aktier-og-investering.dk? Hvad er aktie investeringsfilosofien hos aktier-og-investering.dk? Hvilke aktieporteføljer har aktier-og-investering.dk? Hvad indeholder aktiemagasinet hos aktier-og-investering.dk? Hvad benyttes aktiemagasinet hos aktier-og-investring.dk til? Hvordan opbygger man en aktiestrategi? Hvad er langsigtet cyklisk timing i aktier? Hvordan er den tekniske algoritme opbygget hos aktier-og-investering.dk? Hvem er Peter Ejdesgaard Jeppesen?

Bull aktiemarked

Er du allerede interesseret i et abonnement så læs mere her
Er du interesseret i uvildig investeringsrådgivning i aktier så læs mere her