Investeringsfilosofi i aktier

Vores motto er: Realiser dine tab og lad dine profitter løbe

Vores overordnede filosofi i aktier er at investere med de langsigtede cykliske udsving i økonomierne, og i den forbindelse undgå store tab, som når der fx er aktielavkonjunktur.

I vores månedlige Aktiemagasin analyserer vi de globale markeder for at undersøge vækstpotentialet i makroøkonomien. Dernæst vækstpotentialet for de børsnoterede virksomheder, prissætningen af aktier, risikoen, samt om der er teknisk modvind eller medvind. Vi afgør, om vi er en Aktiehøjkonjunktur eller Aktielavkonjunktur. Hvor langt er vi henne i denne konjunktur, og hvornår er udløbsdatoen. Vi analyserer indikative tidsserier og laver på den baggrund prognoser. Vores historik er lang. Helt tilbage til 1871 i USA. Alt dette munder ud i en anbefalet investeringsgrad i aktier baseret på din risikoprofil.

Indikative makroøkonomiske tidsserier og langsigtede cykliske udsving kan fortælle noget om fremtiden. Billede med Peter Ejdesgaard Jeppesen fra møde i Sakskøbing via Dansk Aktionærforening.

Med den anbefalede investeringsgrad og din egen risikoprofil, hjælper vi dig dernæst med at finde de bedste danske aktier via vores aktieanbefalinger og i vores aktieudvælgelsesmodeller og rangordnede aktielister.

Alle aktieanbefalinger er bygget op efter samme metode og holdes alle konstant opdateret, hvilket betyder at du kan træffe dine beslutninger på samme grundlag, når du køber og når du sælger, og når du vil finde ud af, hvilke aktier der er tabere eller vindere, eller hvilke der er de bedste aktier. Vi sikrer dig de rigtige estimater, at aktieanbefalingerne er opdateret, vi øger din faglighed, og vi gør dig mere systematisk, og hjælper med at skabe kontinuitet og ensartethed i dine beslutninger.

Læs også om : 
Markedsportefølje
Hitrate og trackrekord
Resultater
Metode og beslutninger
Gå til forside

Prøv et gratis introabonnement i 2 måneder