Udgivet i

Det er nu, du har brug for investeringsrådgivning i aktier

Investering i aktier er svært, og det er, når det går dårligt, at du har størt mulighed for at blive bedre.

Når det går dårligt med ens aktieinvesteringer, så gør det ondt mange steder. Selvtilliden får måske også et knæk.

Det er dog ifølge stifter og direktør fra Peter Ejdesgaard Jeppesen fra aktier-og-investering.dk også på det tidspunkt, at det står mest frisk i erindringen, hvad det var, som man ville have gjort anderledes.

Derfor kan netop dårlige tider på aktiemarkederne blive til en særdeles god mulighed for at ændre på sin adfærd omkring investering i aktier.

Når det går godt på aktiemarkederne stiger de fleste aktier. Men den fremgang man som aktieinvestor oplever er ofte mere markedsrelateret end relateret den aktive aktieudvælgelse.

Det kan give en falsk oplevelse af succes. Ofte har det noget med metode og aktieudvælgelse at gøre eller manglende disciplin omkring sin strategi og sine beslutningsprocesser, som der bliver slækket på i gode tider. Eller man tager lige pludselig mere risikable beslutninger. Når det så går galt, bliver ting mere synlige, og kan derfor vendes til en mulighed.

Hvis man har været i aktiemarkedet i mange år, kan det næsten ikke undgåes, at man får disse dårlig oplever. Jeg har selv prøvet det mange gange. Nogen har været virkelig smertefulde. Specielt finanskrisen gjorde ondt og gav anledning til selvevaluering.

Vi oplever for tiden stigende interesse for investeringsrådgivning. Alt for mange sider alene med opgaven, og mange har brug for en evaluering, og det er mit indtryk, at mange af disse kunder bliver hjulpet og føler sig helt lettet bagefter en snak. Bare det at snakke med en uvildig og professionel, som ikke er ens bank, kan hjælpe nogen.  Men det kan også give afsæt til en process med revidering af en strategi eller ændret adfærd omkring beslutningsprocesser.

Investeringsrådgivning i aktier

Vi har tiden en skarp kampagnepris på investeringsrådgivning. Listeprisen er 2.000 kr./time. Vores normale kampagnepris er 1.250. Men lige nu får du yderligere 20% rabat med kampagnekode: blivbedre

Læs mere om investeringsrådgivning her