Investeringsrådgivning i aktier

Få investeringsrådgivning der bliver personlig.

Vores investeringsrådgivning i aktier tager altid udgangspunkt i dig og din situation og dine behov.

Da vi er uvildig investeringsrådgiver har vi ikke samtidig interesser i at sælge dig andre ydelser. Vi er heller ikke pålagt topstyrede koncepter, der skal passe til x mio. kunder, men kan tilpasse os dine behov og tænke og tale frit. Og så hjælper en god portion faglighed og masse års erfaring da osse. 

Personlig investeringsrådgivningStifter og direktør Peter Ejdesgaard Jeppesen gør mødet personligt

Hvorfor uvildig og personlig investeringsrådgivning

For langt de fleste personer er den investeringsrådgivning i aktier man kan få hos en bank på et fagligt højt niveau. Og i langt de flest tilfælde har man hos banker opbygget mange års erfaring med styring af risiko. 

Hvis en kundes egen viden om investering i aktier er på et relativt lavt niveau, eller formuen er beskeden, eller man ganske enkelt ikke har tid, eller gider at forvalte sin formue og aktieinvesteringer, så er banker også en god løsning. 

Men formuepleje af ens aktieinvesteringer kan gøres billigere, og kan gøres bedre end ved den traditionelle bankpakke. 

Billigere da du skal betale en lang række af gebyrer for din formueforvaltning hos banker. 

Bedre da bankerne kun giver rådgivning i egne produkter. Dvs. egne investeringsforeninger. Bedre da den investeringsrådgivning du modtager hos banker er stramt konceptstyret og designet til at håndtere mange ens kunder.

Bedre da bankerne, efter de har fortalt hvad du skal købe af aktier og investeringsforeninger, meget sjældent fortæller hvad og hvornår du skal sælge. 

Hos aktier-og-investering.dk vil investeringsrådgivningen blive skræddersyet til dig og din situation, og aktier-og-investering.dk kan selv bestemme, hvilke investeringsforeninger man synes passer bedst til dig. 

Hos aktier-og-investering.dk har du også mulighed for gennem et abonnement og vores aktieanbefalinger at  købe udvalgte danske aktier og selv træffe faglige beslutninger omkring køb og salg af aktier.

Eller du kan vælge en mere simpel løsning og følge vores fundamentale modelportefølje. 

Eller vi hjælper dig med en strategi, hvor du nemt kan efterligne et typisk bankkoncept og gøre det bedre og billigere og hvor du får mere “hands on”

Modelporteføljen Fundamental

Læs evt. om https://aktier-og-investering.dk/modelportefoeljen/