Om aktier-og-investering.dk

“Vi har produceret danske aktieanbefalinger siden 2011.

aktier-og-investering.dk blev stiftet af Peter Ejdesgaard Jeppesen og Jesper Lund i 2011 og i 2012 overtog Peter Jeppesen alle anparter og drift og er i dag den ansvarlige direktør og aktieanalytiker.

Peter Ejdesgaard Jeppesen er født i 1961 og har været beskæftiget inden for den finansielle verden siden 1996 og var med til starte Dansk Aktionærforening op i perioden 1996-1998 og er uddannet HD i informatik og økonomistyring fra Copenhagen Business School, og har derudover læst finansiering på CBS og har investeringsrådgiver uddannelse fra Nordea.

Peter Ejdesgaard Jeppesen har blandt andet været ansat i Nordea Markets, hovedkontoret i Danmark, og været ansat hos E*Trade Bank i Danmark, samt efterfølgende været souschef hos Dansk Aktionærforening i perioden 2004-2010.

I dag er Peter Ejdesgaard Jeppesen medlem af repræsentantskabet i Dansk Aktionærforening, der er den øverste myndighed, samt af lokalforeningen DAF Nordsjælland. I 2022 bliv Peter Ejdesgaard Jeppesen valgt ind i hovedbestyrelsen i Dansk Aktionærforening, hvor han blandt andet sidder i økonomiudvalget.

I sin fritid driver Peter Ejdesgaard Jeppesen skiklubben Alpin3000 og har derudover fritidsinteresser som mountainbike, badminton og yoga.

Peter Ejdesgaard Jeppesen fra aktier-og-investering.dk

Redaktionen hos aktier-og-investering.dk

Peter Ejdesgaard Jeppesen: Chefredaktør. Har i den forbindelse blandt andet haft funktioner som redaktør hos Nordea og Dansk Aktionærforening. Har taget kurser i grundlæggende journalistik på Dansk Medie- og Journalisthøjskole.

Peter Thurmann: Redaktør. Uddannet journalist fra Syddansk Universitet (2006). Har beskæftiget mig med investering og trading på de finansielle markeder i ca. 20 år, først på hobbyplan og siden professionelt. Desuden diverse videreuddannelsesforløb indenfor økonomisk analyse og investering. Diplom fra proprietary trading virksomhed i London (2019/2020).

Læs også om :
Algoritme Porteføljen
Hitrate og trackrekord
Resultater
Metode og beslutninger
Gå til forside

Læs om abonnementer