Om aktier-og-investering.dk

Uafhængige aktieanalyser og aktieanbefalinger siden 2011

aktier-og-investering.dk blev stiftet af Peter Ejdesgaard Jeppesen og Jesper Lund i 2011 og i 2012 overtog Peter Jeppesen alle anparter og drift og er i dag den ansvarlige direktør og aktieanalytiker.

Peter Ejdesgaard Jeppesen er født i 1961 og har været beskæftiget inden for den finansielle verden siden 1996 og var med til starte Dansk Aktionærforening op i perioden 1996-1998 og er uddannet HD i informatik og økonomistyring fra Copenhagen Business School, og har derudover læst finansiering på CBS og har investeringsrådgiver uddannelse fra Nordea.

Peter Ejdesgaard Jeppesen blandt andet været ansat i Nordea Markets hovedkontoret i Danmark og ansat hos E*Trade Bank i Danmark, samt efterfølgende været souschef hos Dansk Aktionærforening i perioden 2004-2010.

I dag er Peter Ejdesgaard Jeppesen medlem af repræsentantskabet i Dansk Aktionærforening, der er den øverste myndighed, samt af lokalforeningen DAF Nordsjælland.

I sin fritid driver Peter Ejdesgaard Jeppesen skiklubben Alpin3000 og har derudover fritidsinteresser som mountainbike, badminton og yoga.

Baggrund powerpoint fra møde i Sakskøbing via Dansk Aktionærforening med Peter Ejdesgaard Jeppesen om investering i aktier

Redaktionen
Peter Ejdesgaard Jeppesen: Chefredaktør. Har i den forbindelse blandt andet haft funktioner som redaktør hos Nordea og Dansk Aktionærforening. Har taget kurser i grundlæggende journalistik på Dansk Medie- og Journalisthøjskole.

Peter Thurmann: Redaktør. Uddannet journalist fra Syddansk Universitet (2006). Har beskæftiget mig med investering og trading på de finansielle markeder i ca. 20 år, først på hobbyplan og siden professionelt. Desuden diverse videreuddannelsesforløb indenfor økonomisk analyse og investering. Diplom fra proprietary trading virksomhed i London (2019/2020).

Læs om kampagnetilbuddet: Kun 100 kr./måned i 3 måneder
Gå tilbage til forsiden

Foredrag i galleri i Helsingør om skiklubben Alpin3000 som Peter Ejdesgaard Jeppesen har stiftet og driver i sin fritid