Peter Jeppesens aktieportefølje

“Rigtige penge” er Peter Jeppesens egen aktieportefølje, som abonnenter hos aktier-og-investering.dk kan følge.

Dato: 02-01-2024.
“I min aktieportefølje tager jeg udgangspunkt i mine egne aktieanbefalinger i danske aktier. Abonnenter bliver adviseret, når der bliver handlet aktier, og man kan se min aktierstrategi, og dermed skabes der fuld transparens”, udtaler stifter og direktør fra aktier-og-investering.dk. Peter Jeppesens aktieportefølje er inspireret af lister over kvalitetsaktier og langsigtede vinderaktier. Derudover er der en tematisk tilgang. Ved aktieudvælgelsen anvendes der både fundamentale og tekniske metoder. Det er tilladt at justere  investeringsgraden i aktier. I perioden november 2021 til november 2022 var Peter Jeppesen fx 100% kontant og undgik et ringe aktieår.

Aktieåret 2023 var et udfordrende år for de fleste danskere med mindre man havde store dispositioner i Novo Nordisk eller fx amerikanske “Magnificent seven” som er Alphabet, Amazon, Apple, Meta, Microsoft, Nvidia, and Tesla. Peter Jeppesen ejede ikke Novo Nordisk i 2022 eller 2023. 

“Ved udgangen af 2023 var mit afkast i aktier 7,8% målt fra 10. november 2022.  OMXC25 er i samme periode også steget 7,8%. Men jeg har i denne periode kun været 60-65% investeret i aktier, hvorfor jeg er tilfreds med resultatet”, fortæller Peter Jeppesen om aktieåret 2023. Abonnenter kan læse mere om resultaterne for 2022 og 2021 samt 2020. Samt naturligvis se indholdet af aktieporteføljen og tidligere handler. Ved denne status er investeringsgraden øget til 88%.

3 aktieporteføljer; rigtige penge, fundamental og teknisk:

Vil man have hjælp til at bygge en aktieportefølje, får man som abonnent adgang til vores 3 porteføljer: Peters. Fundamental og Algoritme.  Dvs.: Peters er “rigtige penge” og man kan følge min portefølje i danske aktier. Eller modelporteføljen Fundamental, der tager udgangspunkt i vores danske aktieanbefalinger, samt vores lister over kvalitetsaktier og vores lister over langsigtede vinderaktier. Eller modelporteføljen Algoritme, der er en modelportefølje, der indeholder danske largecap aktier, som er blevet tilvalgt eller fravalgt af den tekniske algoritme fra aktier-og-investering.dk siden 2011.

Hjælp til aktiestrategi:

Eller man kan se min personlige aktiestrategi og blive inspireret i at opbygge sin egen aktiestrategi.

Uvildig investeringsrådgivning om aktier:

Eller man kan få personlig hjælp via vores uvildige investeringsrådgivning.

Vores motto er:

Vi gør arbejdet, og du sparer tid”.  God investeringslyst; Peter Ejdesgaard Jeppesen. Er du interesseret i et abonnement, så læs mere her