Studentermedhjælper hos aktier-og-investering.dk

Vi leder for tiden efter journalist studentermedhjælper, som gerne vil øge sine kompetencer og sin faglighed inden for aktier og investering, og som har viden med SOME samt SEO i wordpress.

Du behøver ikke, at have erfaring med alle områder fra starten, men skal være i stand til tilegne dig færdighederne i dit studiejob. Vi leder efter en journalist studerende, men det kunne også være en medie profil eller en markedsførings profil, som du er i gang med.

Dine opgaver vil består i, at genfortælle emner fra alle vores aktieanbefalinger, som bliver udvalgt til dig. Men som skal sættes op i vores blog og samtidig publiceres på sociale medier. Din opgave er derfor at øge kendskabet til aktier-og-investering.dk.

Du får et gratis abonnement hos aktier-og-investering.dk, og vi vil hjælpe med at øge dine kompetencer og faglighed inden for aktie området.

Omfanget vil være i niveuet 16-32 timer om måneden. Din betaling vil være fra frivillig til beskeden løn, og du bør betragte jobbet, som et attraktivt forløb og en investering i dig selv i dit videre karriere forløb.

Aktiemøde hos Dansk Aktionærforening Peter Ejdesgaard Jeppesen fra aktier-og-investering.dk

Sådan søger du jobbet som studentermedhjælper

Skriv til Peter Ejdesgaard Jeppesen på peter@aktier-og-investering.dk eller ring på 25883001. I emnefeltet skriver du Ansøgning journalist studerende.

Vores vision er:

At specielt private aktieinvestorer bliver bedre klædt på til at træffe mere faglige, konsistente og metodiske beslutninger om deres aktieinvesteringer

Vores mission er:

At vi laver aktieanbefalingerne for dig, og du sparer tid. At vi holder dig opdateret med aktietips, ændringer i aktieanbefalinger og rangordner aktierne for dig. Samt at du bliver en bedre aktieinvestor og tjener flere penge

Læs om abonnementer:

Bliv klogere på et abonnement hos aktier-og-investering.dk